Inte bara en konferensupplevelse

Ha konferens och möte på ett unikt ställe. Att anordna en konferans i Åkersberga innebär inte bara en konferensupplevelse. Utan ni kan även välja att se en filmvisning efter konferensen för att skapa en maximal upplevelse. Här hittar ni konferensrum som kan ta emot allt ifrån 10 personer till 205 personer. Ni finner även all nödvändig teknik som behövs för att utföra en professionell och bra konferens.

Centrala staden
Anläggningen ligger i mitten av centrala staden och har i närheten både parkeringshus och kommunala kommunikationer. För de som har glömt något i sin packning eller helt enkelt vill shoppa finns Åkersberga Centrum några stenkast bort. Om ni vill ha en filmvisning efter konferensen är filmen endast öppen för just er grupp. Facklan som biografen heter är modernt utrustad och kan visa allt ifrån vanlig till 3-D film.

Kontakt och bokning
Om konceptet låter intressant går det bra att boka via antingen telefon eller mail. Öppettiderna är måndag till torsdag mellan klockan: 09:00 – 16:30 samt fredagar mellan klockan: 09:00 – 15:00. Ni når kontoret på nummer: 08 – 540 601 70 och email: info@fhberga.se. Besöksadressen är Stationsgränd 10 i Åkersberga. Tagga upp kollegorna genom att boka en rolig konferens på en anläggning som erbjuder en filmvisning efter. Efter filmvisningen kan ni även upptäcka Åkersberga och göra det till en heldag.