Legotillverkning

GSP produktion AB är ett företag som jobbar med legotillverkning och ritar, konstruerar och producerar syrafast och rostfritt järn och aluminium. Kompostmaskiner och även köksutrustning består den störest delen av tillverkningen av. Det gör också ibland utrustning medicinsktekniskindustri, i rostfritt.

Miljön är viktig
Företaget GSP produktion AB är väldet måna om att ta väl hand om sina kunder och är otroligt noga med kvalitet och säkra leveranser. De är lite extra måna om miljön eftersom att det är ett tillverkningsföretag. De har därför skaffat sig att miljögodkänt reningsverk när det gäller ytbehandlingsmetoderna svartkromatering, elförzinkning men även betning av rostfritt.

HETA-arbeten
Företaget är har certifikat för HETA-arbeten. HETA-arbeten innebär att de anställda får utföra svetsarbeten utanför arbetet. De får alltså hjälpa en bekant med att svetsa ihop en bildel eller liknande. Även gör riktiga jobb utanför deras egens lokaler. De är också godkända för att utföra betning av rostfritt stål och elförzinkning och då har de utsläppsrättigheter enligt miljöbalken.