Sol, vind och vatten

På sommaren är vi ofta upptagna med att bara njuta av värme och sol och bad. Vi grillar istället för att laga omständliga långkok och bara slappar. För många kan detta även leda till att hud och hår inte tas omhand i samma utsträckning som resten av året. Då kan sajter som http://www.warehouse.no vara bra att besöka som en påminnelse om att håret behöver kärlek även under semestern. Alla har olika favoriter bland alla olika produkter som finns på marknaden, men TIGIs Bed Head som finns hos warehouse.no har ju kommit att få något av en kultstatus.

Bara snyggt? Nej, TIGIs produkter är både snygga och bra, de gör jobbet och håret blir omhändertaget på ett proffsigt sätt när det tvättas och stylas med TIGI. Så för en gångs skull får man båda delar.

Byt produkter
Det är lätt att man fastnar för ett märke eller vissa produkter och fortsätter med produkterna eller märket alltid. Det kan vara bra att pröva lite nya produkter så att håret får lite av en nystart då det finns så mycket att välja mellan.

Allt kan fixas
Jag är ett levande exempel på att allting kan fixas med rätt produkter, då mitt hår har varit i värsta tänkbara status och ordnat till sig till friskt och välmående. Jag brydde mig inte så mycket om mitt hår tidigare utan prioriterade hudvårdsprodukter, men nu har jag börjat ta hand om mitt hår också genom bättre och dyrare hårvårdsprodukter.